Fasade og veggkledning

FACADE CLADDING AND WALL DECORATION

 

En fasade av dekorative treelement kan behage synet ditt, har en egen karakter og genererer nye uttrykk. Opplev dekoren og dens detaljer på den ferdige fasadeoverflaten. Visualiser materialer og farger i forskjellig belysning, og fra forskjellige perspektiver. Vi har flere utforminger.

Ledende arkitekter sier at den europeiske byggebransjen søker etter treverk til prosjektene sine. De tror at treverk vil være løsningen på mange av problemene som byggebransjen står overfor. Miljøvernere mener at treverk med det ekstremt lave karbonavtrykket har en viktig rolle å spille i byggenæringen. Betong har derimot, som kjent, et veldig høyt karbonavtrykk.

Treverk i konstruksjoner påvirker produksjons-, transport- og installasjonsfaktorer som alle har store konsekvenser for miljøet. Derfor er det veldig spennende for oss å presentere en helt ny serie med trebaserte produkter for støttemurer, levegger, støyskjermer og plantekasse. Disse miljøvennlige produktene er estetisk tiltalende og tilbyr en rekke arkitektoniske utførelser som passer med det naturlige landskapet. Alle Unik tall sine repaneler er produsert av tømmer som er  hentet fra skog som er sertifisert under FSC-systemet.

1/5